
Swojski cydr
Nasza cydrownia mieści się na terenie Tabuna, chętnie pokazujemy gościom proces produkcji. Organizujemy także spotkania z degustacją cydru.
Cydr na wynos lub degustacja na miejscu
Jesteśmy dumni, że udało nam się zamknąć zapach wakacji w butelce. Mamy dla Was tylko jedną radę: weźcie cydr do domu! Najlepiej od razu kilka butelek, aby starczyło na dłużej.
Nie bez powodu taka zachęta. Jabłka w cydrze Tabun są niesiarkowane, niepryskane i nie zawierają żadnych chemicznych dodatków. Całość jest niepasteryzowana i dzięki temu niepowtarzalna.

Produkcja, rozlewnia, sprzedaż – wszystko na miejscu
Cydrem osobiście opiekuje się Michał – gospodarz Tabuna a zarazem rzemieślnik pełen pasji, zdobywca wielu nagród dla cydrowników. Możecie go zapytać o wszystko, co związane z produkcją cydru. Zna odpowiedź na każde pytanie.